Δεν είναι η πρώτη φορά που την παθαίνει έτσι ο Μπαλταζάρ! Τι έγινε…

Δεν είναι η πρώτη φορά που την παθαίνει έτσι ο Μπαλταζάρ! Τι έγινε…

Στον σημερινό αγώνα του ΑΠΟΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ έγινε κάτι που έγινε ξανά αλλά απ’ ότι φαίνεται ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δεν του έγινε μάθημα.

Όπως όλοι θυμόμαστε από τον αποκλεισμό σοκ της ΑΕΛ από την Αγία Νάπα για τον θεσμό του Κυπέλου, προπονητής της ΑΕΛ ήταν ο Μπρούνο Μπαλταζάρ. Σε εκείνο το παιχνίδι ο Πορτογάλος τεχνικός παρέταξε την ομάδα του και πάλι με αρκετές αλλαγές και την πάτησε!

Ο Μπαλταζάρ το επανέλαβε την ίδια τακτική – πολιτική  και στον σημερινό αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και δέχτηκε ακόμα πιο γερό χαστούκι. Όπως και τότε με την ΑΕΛ έτσι και σήμερα με τον ΑΠΟΕΛ κατέβασε μια εντεκάδα  με μεγάλο ανακάτεμα της τράπουλας και πολλές αλλαγές .

Το αποτέλεσμα το είδαμε όλοι πριν από λίγο με την ΑΕΚ να νικά τον ΑΠΟΕΛ με 2-0, σε μια εμφάνιση όπου οι γαλαζοκίτρινοι δεν έκαναν ποτέ την εμφάνιση τους στο γήπεδο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.