Διέρρευσε η ενδεκάδα της χρονιάς στην Αγγλία με κυρίαρχη την…

Διέρρευσε η ενδεκάδα της χρονιάς στην Αγγλία με κυρίαρχη την…

Παρά το γεγονός πως ο σύνδεσμος ποδοσφαιριστών των αγγλικών ποδοσφαιρικών κατηγοριών δεν έχει προβεί σε επίσημη τοποθέτηση, το ΒΒC αποκάλυψε την κορυφαία ενδεκάδα της τρέχουσας σεζόν στην οποία βρίσκονται πέντε ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι πρωταθλητές «πολίτες» παρουσίασαν μία εντυπωσιακή σταθερότητα κατά την διάρκεια της σεζόν και δικαίως ο τίτλος πηγαίνει στους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα. Παράλληλα, ειδική μνεία πρέπει να γίνει και για τον τρομερό Μοχάμεντ Σαλάχ, πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και έτοιμο να διεκδικήσει το «χρυσό» παπούτσι στην Ευρώπη.

Χωρίς εκπρόσωπο είναι η Άρσεναλ, ενώ στην Γιουνάιτεντ εξασφαλισμένη θέση είχε ο φανταστικός Νταβίδ Ντε Χέα.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Ντε Χέα (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Γουόκερ (Μάντσεστερ Σίτι), Βερτόνχεν (Τότεναμ), Οταμέντι (Μάντσεστερ Σίτι), Μάρκος Αλόνσο (Τσέλσι), Σίλβα (Μάντσεστερ Σίτι), Ντε Μπρόινε (Μάντσεστερ Σίτι), Έρικσεν (Τότεναμ), Κέιν (Τότεναμ), Σαλάχ (Λίβερπουλ), Αγουέρο (Μάντσεστερ Σίτι).

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.