Δήλωση… με νόημα από Νειμάρ – Τι είπε για την Παρί και το πόκερ!

Δήλωση… με νόημα από Νειμάρ – Τι είπε για την Παρί και το πόκερ!

Ο Νεϊμάρ απάντησε σε όσους τον επέκριναν για το γεγονός ότι έπαιζε πόκερ την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν εξασφάλιζε μαθηματικά το πρωτάθλημα στη Γαλλία.

Aυτό συνέβη το βράδυ της περασμένης Κυριακής με τους παίκτες του Ουνάι Έμερι να διαλύουν με 7-1 τη Μονακό και να πανηγυρίζουν τον τίτλο στη Ligue 1.

Την ίδια ώρα ο σούπερ σταρ της ομάδας ήταν στην πατρίδα του, όπου βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, και έπαιζε πόκερ.

Δεν είχε, μάλιστα, κανένα απολύτως πρόβλημα να ανεβάσει και σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο… αδιαφορία για την ομάδα του, κάτι που προκάλεσε την οργή των οπαδών της Παρί.

«Ήταν πολύ κακό να βλέπω τους συμπαίκτες μου να σκοράρουν, να κερδίζουν τον τίτλου και να μην μπορώ να είμαι εκεί. Η υγεία μου όμως είναι πάνω από αυτό.

Δεν μπορώ να προβλέψω πότε θα αρχίσω προπονήσεις. Έχω μια εξέταση στις 17 Μαΐου, αν δεν κάνω λάθος. Πιθανότατα τότε θα ξεκινήσω προπονήσεις. Έχω αρκετό χρόνο για προετοιμαστώ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν είναι καλό να είσαι τραυματίας, αλλά νιώθω ξεκούραστος. Το βλέπω από την θετική πλευρά και ελπίζω να επιστρέψω καλύτερος.

«Πρώτη φορά όμως έκανα εγχείρηση και βέβαια έχω και αμφιβολίες, είναι φυσικό. Από τη στιγμή που θα επιστρέψω στις προπονήσεις όμως θα τα δώσω όλα, καθώς το όνειρο είναι κοντά, το Παγκόσμιο Κύπελλο δηλαδή. Περίμενα τέσσερα χρόνια την ευκαιρία αυτή και είναι κοντά» ήταν η απάντηση του Νεϊμάρ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE