ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε πέντε άτομα - Ήταν σε ανακαινιζόμενο υποστατικό

ΠΑΦΟΣ: Χειροπέδες σε πέντε άτομα - Ήταν σε ανακαινιζόμενο υποστατικό

Πέντε πρόσωπα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε το πρωί της Τρίτης (17/4) από μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου και του Γραφείου Πάταξης και Αδήλωτης Εργασίας, σε υπό ανακαίνιση υποστατικό στην Πάφο.  

Συγκεκριμένα, τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν για τα αυτόφωρα  αδικήματα της παράνομης απασχόλησης και παράνομης εργοδότησης και ένα πρόσωπο για πλαστοπροσωπία, κυκλοφορία πλαστού εγγράφου και παροχής ψευδών στοιχείων σε αστυνομικό.

Επίσης, καταγγέλθηκαν εξωδίκως οι τρείς εργοδότες των πιο πάνω προσώπων, για το ποσό των 17,500 ευρώ.

Το ΤΑΕ Πάφου και το Τμήμα Μικροπαβάσεων Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχή κατά της διαφθοράς: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για τον κρατικό αξιωματούχο - Διερευνώνται 70 καταγγελίες εναντίον του

Αρχή κατά της διαφθοράς: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για τον κρατικό αξιωματούχο - Διερευνώνται 70 καταγγελίες εναντίον του

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πόρισμα της Αρχής Κατά της Διαφθοράς, για τον πρώην διευθυντή του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας και Γενικό Διευθυντή του ΕΟΑ Λευκωσίας, Κωνσταντίνου Παρμακλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE