Τσελίκ για Καμένο: Να εμπεδώσει και να επαναλαμβάνει κάθε μέρα τη δήλωση Τσίπρα

Τσελίκ για Καμένο: Να εμπεδώσει και να επαναλαμβάνει κάθε μέρα τη δήλωση Τσίπρα

Ο Έλληνας Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμένος πρέπει να εμπεδώσει και να επαναλαμβάνει κάθε μέρα τη δήλωση Τσίπρα ότι η προκλητικότητα και επιθετικότητα δεν είναι ένδειξη ισχύος, σύμφωνα με τον Τούρκος Υπουργό ΕΕ Ομέρ Τσελίκ. 


Ο Ομέρ Τσελίκ σε μήνυμά του στο τουίτερ, ανέφερε πως “ο Έλληνας Πρωθυπουργός Τσίπρας είπε ότι ‘η προκλητικότητα και επιθετικότητα δεν είναι ένδειξη ισχύος’. Αυτό πρέπει να το ακούσει ο ίδιος ο Υπουργός Άμυνάς του, να το εμπεδώσει και να το επαναλβάνει κάθε μέρα”. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Πάφος: Κλιμάκιο του ΥΠΕΣ σαρώνει τις Τ/κ περιουσίες μετά τις καταγγελίες κατά του Δημάρχου

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν για τον Δήμο Πάφου και τον τελούντα εν αργία Δήμαρχο Πάφου σε σχέση με τουρκοκυπριακές περιουσίες, το Υπουργείο Εσωτερικών προβαίνει σε σχετικούς ελέγχους στην Υπηρεσία Διαχείρισης Τουρκοκυπριακών Περιουσιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE