ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχεται για σεξουαλική εκμετάλλευση αγοριών

ΠΑΦΟΣ: Δεν παραδέχεται για σεξουαλική εκμετάλλευση αγοριών

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, προσήχθη εκ νέου σήμερα (Τρίτη 17/4) 56χρονος μετά την παραπομπή του, σε σχέση με υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων.

Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε χθες (Δευτέρα 16/4) και συνεχίστηκε σήμερα κεκλεισμένων των θυρών με την κατάθεση μαρτύρων. Ο 56χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης δύο ανήλικων αγοριών, ωστόσο απάντησε μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Το Δικαστήριο διέταξε όπως η ακροαματική διαδικασία συνεχιστεί αύριο για τρίτη συνεχόμενη μέρα και την Πέμπτη και όπως ο 56χρονος παραμείνει υπό κράτηση.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη καταγγελία έγινε στις 27 Οκτωβρίου 2017 και η δεύτερη στις 13 Νοεμβρίου του ιδίου έτους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλή: Κλείδωσαν οι θέσεις-κλειδιά και η Επιτροπή Επιλογής – Το παρασκήνιο και το «Όχι» στον Οδυσσέα

Βουλή: Κλείδωσαν οι θέσεις-κλειδιά και η Επιτροπή Επιλογής – Το παρασκήνιο και το «Όχι» στον Οδυσσέα

Η Ολομέλεια της Βουλής διόρισε σήμερα Γραμματείς και Κοσμήτορες και εξέλεξε τα μέλη της Επιτροπής Επιλογής.

BEST OF TOTHEMAONLINE