Στο νοσοκομείο κρατούμενος των Κεντρικών Φυλακών - Τραυματίστηκε μετά από επισκεπτήριο - Λεπτομέρειες
Κρατούμενος στις Κεντρικές Φυλακές μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εντοπίστηκε τραυματισμένος από το προσωπικό των φυλακών.
Επιθεωρητές του Οργανισμού για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων ταξίδεψαν την περασμένη εβδομάδα στη Συρία για να επιθεωρήσουν το μέρος αυτό, όμως δεν έχουν ακόμη πρόσβαση στην Ντούμα, η οποία βρίσκεται πλέον υπό κυβερνητικό έλεγχο μετά την αποχώρηση των ανταρτών.
«Από σήμερα, η Ρωσία και η Συρία εξακολουθούν να αρνούνται να δώσουν στους επιθεωρητές πρόσβαση στον τόπο της επίθεσης», αναφέρει σε δήλωσή του το υπουργείο Εξωτερικών.
«Είναι πολύ πιθανό αποδείξεις και ουσιαστικά στοιχεία να εξαφανίζονται απ' αυτόν τον χώρο», προσθέτει.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις