Το ζευγάρι Κύπριων ηθοποιών απέκτησε το πρώτο του παιδί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το ζευγάρι Κύπριων ηθοποιών απέκτησε το πρώτο του παιδί - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν ξέραμε ότι οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί περιμένουν τον καρπό του έρωτά τους, ο οποίος ήρθε στον κόσμο και τους έκανε να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.  

Στον έβδομο ουρανό πετούν οι ηθοποιοί Μαρίνα Μανδρή και Προκόπης Αγαθοκλέους. Το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδάκι.

Το ταλαντούχο ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι το οποίο θα πάρει το όνομα «Δάφνη».

Ο πρωταγωνιστής της σειράς "Καμώματα τζ Αρώματα" και της κωμωδίας του Λώρη "Παστα Πομιλώρι" μοιράστηκε στο instagram το χαρμόσυνο γεγονός.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.