«Μπάζει» το πλάνο…

«Μπάζει» το πλάνο…

Η ιστοσελίδα μας κατέγραψε τα όσα συνέβησαν χθες στο Θέατρο Λατσιών (ΕΔΩ). Το συμπέρασμα που προκύπτει μετά την πρώτη παρουσίαση του επιχειρηματικού πλάνου του Παπασταύρου, είναι ότι δεν «τρελαίνει» κόσμο.  

Κι ο πιο αισιόδοξος, απ’ αυτούς που παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση, δεν ένιωσε ότι μέσα απ αυτή τη διαδικασία, θα βγει σίγουρα η Ομόνοια από τα οικονομικά αδιέξοδα. 

Όσοι προσεγγίζουν με ρεαλισμό το σχέδιο του επενδυτή, θεωρούν ότι «μπάζει» σε μερικά σημεία. 

Μέχρι να μεταφερθεί η πρόταση ενώπιον της γενικής συνέλευσης, κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ότι θα εγκριθεί. 

Ο ΛΑΚΑΤΑΜΙΤΗΣ 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE