ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στο μικροσκόπιο της Ελληνικής τα στοιχεία – Ο δεύτερος υποψήφιος

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στο μικροσκόπιο της Ελληνικής τα στοιχεία – Ο δεύτερος υποψήφιος

Την Τρίτη (17/4) και την Τετάρτη (18/4) η διευθυντική και τεχνοκρατική ομάδα της Ελληνικής Τράπεζας πιάνει δουλειά στη Συνεργατική.

Στο στόχαστρο των τεχνοκρατών θα μπουν τα κακώς και τα καλώς κείμενα της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας από την οποία θα ζητήσει πληροφορίες ακόμα και για τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τη Θεανώ Θειοπούλου («Ο Φιλελεύθερος») η Ελληνική Τράπεζα, η οποία επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στη διαδικασία προσφορών για τη Συνεργατική, θα μελετήσει και τις λεπτομέρειες των δανειακών συμβάσεων.

Οι εκπρόσωποί της θα μελετήσουν επίσης υποθέσεις για ξέπλυμα χρήματος, ενώ για το καλό κομμάτι του Συνεργατισμού ενδιαφέρεται και η Eurobank Κύπρου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE