ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στο μικροσκόπιο της Ελληνικής τα στοιχεία – Ο δεύτερος υποψήφιος

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στο μικροσκόπιο της Ελληνικής τα στοιχεία – Ο δεύτερος υποψήφιος

Την Τρίτη (17/4) και την Τετάρτη (18/4) η διευθυντική και τεχνοκρατική ομάδα της Ελληνικής Τράπεζας πιάνει δουλειά στη Συνεργατική.

Στο στόχαστρο των τεχνοκρατών θα μπουν τα κακώς και τα καλώς κείμενα της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας από την οποία θα ζητήσει πληροφορίες ακόμα και για τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τη Θεανώ Θειοπούλου («Ο Φιλελεύθερος») η Ελληνική Τράπεζα, η οποία επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στη διαδικασία προσφορών για τη Συνεργατική, θα μελετήσει και τις λεπτομέρειες των δανειακών συμβάσεων.

Οι εκπρόσωποί της θα μελετήσουν επίσης υποθέσεις για ξέπλυμα χρήματος, ενώ για το καλό κομμάτι του Συνεργατισμού ενδιαφέρεται και η Eurobank Κύπρου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE