ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στο μικροσκόπιο της Ελληνικής τα στοιχεία – Ο δεύτερος υποψήφιος

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στο μικροσκόπιο της Ελληνικής τα στοιχεία – Ο δεύτερος υποψήφιος

Την Τρίτη (17/4) και την Τετάρτη (18/4) η διευθυντική και τεχνοκρατική ομάδα της Ελληνικής Τράπεζας πιάνει δουλειά στη Συνεργατική.

Στο στόχαστρο των τεχνοκρατών θα μπουν τα κακώς και τα καλώς κείμενα της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας από την οποία θα ζητήσει πληροφορίες ακόμα και για τις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τη Θεανώ Θειοπούλου («Ο Φιλελεύθερος») η Ελληνική Τράπεζα, η οποία επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της στη διαδικασία προσφορών για τη Συνεργατική, θα μελετήσει και τις λεπτομέρειες των δανειακών συμβάσεων.

Οι εκπρόσωποί της θα μελετήσουν επίσης υποθέσεις για ξέπλυμα χρήματος, ενώ για το καλό κομμάτι του Συνεργατισμού ενδιαφέρεται και η Eurobank Κύπρου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE