Το παιχνίδι θανάτου για 17χρονο -Η «Μπλε Φάλαινα» πίσω από τη βουτιά

Το παιχνίδι θανάτου για 17χρονο -Η «Μπλε Φάλαινα» πίσω από τη βουτιά

Ένας 17χρονος έπεσε από τον δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας στην οποία μένει με την οικογένειά του στη Μυτιλήνη και πλέον η αστυνομία εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να έχει κάποια σχέση το γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου «μπλε φάλαινα».

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κατάγματα στο πόδι και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ κρίθηκαν ως μη σημαντικές οι κακώσεις στο κεφάλι.

Οι γιατροί δηλώνουν αισιόδοξοι, σύμφωνα με το ΑΠΕ, αφού η κατάσταση του 17χρονου σταθεροποιήθηκε και ο τραυματίας επικοινωνεί κανονικά.

Ο φορητός υπολογιστής του νεαρού στάλθηκε σε ειδικά εργαστήρια της αστυνομίας, προκειμένου να ελεγχθούν οι επικοινωνίες που είχε στο διαδίκτυο πριν από την πτώση του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE