ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το αίτημα του Απόλλωνα που… αγγίζει τα ντέρμπι σε Τσίρειο Στάδιο και «ΑΕΚ Αρένα»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Το αίτημα του Απόλλωνα που… αγγίζει τα ντέρμπι σε Τσίρειο Στάδιο και «ΑΕΚ Αρένα»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Themasports.com , ο Απόλλωνας προχώρησε σε αίτημα στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου όπου ζητάει όπως τα δύο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος, που είναι προγραμματισμένα την ερχόμενη Κυριακή, όπως ξεκινήσουν την ίδια ώρα.

Τα παιχνίδια έχουν αρχικά προγραμματιστεί από την ΚΟΠ ως εξής:

Κυριακή, 22 Απριλίου 2018
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ 17:00 ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
Α.Ε.Κ.ΛΑΡΝΑΚΑΣ 19:00 ΑΠΟΕΛ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Ο Απόλλωνας ζητάει όπως τα δύο παιχνίδια ξεκινήσουν την ίδια ώρα την ερχόμενη Κυριακή για σκοπούς καταπολέμησης της προκατάληψης.

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους 

Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE