Τέλος οι «κουβέντες του καφενέ» για την Ομόνοια – Παρουσιάζεται το business plan Παπασταύρου

Τέλος οι «κουβέντες του καφενέ» για την Ομόνοια – Παρουσιάζεται το business plan Παπασταύρου

Το 1,5 εκατομμύριο για τα κριτήρια, η διασφάλιση της Ομόνοιας και η εταιρεία.

Το όνομα του Σταύρου Παπασταύρου κυριαρχεί το τελευταίο διάστημα σε όλες τις συζητήσεις των φίλων των «πρασίνων», αλλά και του υπόλοιπου φίλαθλού κοινού της Κύπρου.

Οι διαπραγματεύσεις για το τελικό προσχέδιο της πρότασης του έχουν ολοκληρωθεί και πλέον μέλη και φίλοι της Ομόνοιας θα ενημερωθούν για τα όσα προτίθεται ο εκατομμυριούχος επιχειρηματίας να πράξει, εάν βρεθεί τελικά στο πηδάλιο των «πρασίνων».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα για εξεύρεση κοινού εδάφους από πλευρές, εκφράζει η Πρέσβης Γαλλίας ενόψει επίσκεψης Ντι Κάρλο

Ελπίδα ότι οι δύο πλευρές θα βρουν κοινό έδαφος και θα προχωρήσουν μπροστά, εξέφρασε η Πρέσβης της Γαλλίας στην Κύπρο, Κλέλια Σεβριέ Κολάτσκο, κληθείσα να σχολιάσει την επίσκεψη της Αναπληρώτριας ΓΓ του ΟΗΕ για Πολιτικές και Ειρηνευτικές Υποθέσεις, Ρόζμαρι ΝτιΚάρλο στην Κύπρο τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE