Κύπριος μάνατζερ εξετάζει την προοπτική μετακόμισης Ουζουνίδη

Κύπριος μάνατζερ εξετάζει την προοπτική μετακόμισης Ουζουνίδη

Μέχρι την Τυνησία κυκλοφόρησε πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ψάχνεται για νέα ομάδα εκτός Ελλάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και από την στιγμή που δεν σηκώνει άλλο ο οργανισμός του την παραμονή του στον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου.

Εσχάτως μάλιστα και σύμφωνα με όσα συνέλαβαν οι κεραίες της στήλης, Κύπριος ατζέντης που ενεργεί για λογαριασμό συγκεκριμένου συλλόγου (προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ) εξετάζει την προοπτική μετακόμισης του Μαρίνου στις μεσογειακές ακτές της Βόρειας Αφρικής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.