Κύπριος μάνατζερ εξετάζει την προοπτική μετακόμισης Ουζουνίδη

Κύπριος μάνατζερ εξετάζει την προοπτική μετακόμισης Ουζουνίδη

Μέχρι την Τυνησία κυκλοφόρησε πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ψάχνεται για νέα ομάδα εκτός Ελλάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και από την στιγμή που δεν σηκώνει άλλο ο οργανισμός του την παραμονή του στον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου.

Εσχάτως μάλιστα και σύμφωνα με όσα συνέλαβαν οι κεραίες της στήλης, Κύπριος ατζέντης που ενεργεί για λογαριασμό συγκεκριμένου συλλόγου (προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ) εξετάζει την προοπτική μετακόμισης του Μαρίνου στις μεσογειακές ακτές της Βόρειας Αφρικής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Πρόσωπα χωρίς πολιτικό σχέδιο - Η σύγχυση ενόψει του 2028

ΔΗΣΥ: Πρόσωπα χωρίς πολιτικό σχέδιο - Η σύγχυση ενόψει του 2028

Η ενόχληση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Δημήτρη Δημητρίου, για την απουσία ουσιαστικής πολιτικής συζήτησης, η άρνηση του Λουκά Φουρλά να διεκδικήσει το χρίσμα και οι εξηγήσεις της Αννίτας Δημητρίου, για την απόσυρσή της, συνθέτουν ένα σκηνικό εσωστρέφειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE