Κύπριος μάνατζερ εξετάζει την προοπτική μετακόμισης Ουζουνίδη

Κύπριος μάνατζερ εξετάζει την προοπτική μετακόμισης Ουζουνίδη

Μέχρι την Τυνησία κυκλοφόρησε πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ψάχνεται για νέα ομάδα εκτός Ελλάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και από την στιγμή που δεν σηκώνει άλλο ο οργανισμός του την παραμονή του στον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου.

Εσχάτως μάλιστα και σύμφωνα με όσα συνέλαβαν οι κεραίες της στήλης, Κύπριος ατζέντης που ενεργεί για λογαριασμό συγκεκριμένου συλλόγου (προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 500.000 ευρώ) εξετάζει την προοπτική μετακόμισης του Μαρίνου στις μεσογειακές ακτές της Βόρειας Αφρικής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ “FORZA” – ΣΤΗΛΗ: “NON PAPER”

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE