Κατάθεση ψυχής από τον Φουρλά - 'Θέλεις να το αποδώσω στον Θεό...' - VIDEO
16.04.2018 - 15:28
Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το δυστυχές γεγονός της απώλειάς της κόρης του μίλησε ο Λουκάς Φουρλάς.
Ο Λουκάς Φουρλάς, μίλησε στην εκπομπή “Τετ-α-τετ” και στον Τάσο Τρύφωνος για την απώλεια της κόρης του.
Ανάμεσα στα άλλα μίλησε για την δύναμη που βρήκε σαν άνθρωπος μετά το δυσάρεστο γεγονός για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να συνεχίσει. Όπως χαρακτηριστικά είπε: "Θέλεις να το αποδώσω στον Θεό, να το αποδώσω στον Θεό, θέλεις να το αποδώσω στο ότι είναι μια ενέργεια αυτοσυντήρησης που προκύπτει μέσα σου διότι πρέπει να αυτοσυντηρηθείς και να στηρίξεις και άλλους".
Και συνέχισε: "Ανακαλύπτεις μια δύναμη μέσα σου που πιστεύεις ότι δεν είχες ποτέ" αφήνοντας τον Τάσο Τρύφωνο και τους τηλεθεατές άφωνους με το πόση δύναμη κρύβει ο άνθρωπος μέσα του.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο video που ακολουθεί:
Στις υφιστάμενες και αναδυόμενες προκλήσεις ασφάλειας, θα επικεντρωθούν οι συζητήσεις του Άτυπου Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων (Άμυνας) το οποίο πραγματοποιείται 7-8 Ιουνίου στη Λευκωσία.