Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Στο σημείο ασθενοφόρο και πυροσβεστική

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Στο σημείο ασθενοφόρο και πυροσβεστική

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (16/04) στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας στο ύψος της Κόσιης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο στο ύψος της Κόσιης με κατεύθυνση την Λευκωσία. Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρο και πυροσβεστική.

Όπως μας αναφέρθηκε, όχημα φαίνεται να προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και να αναποδογύρισε.

Να σημειώσουμε πως στον αυτοκινητόδρομο επικρατεί πυκνή τροχαία κίνηση.

Για την ώρα είναι άγνωστες οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου καθώς και η κατάσταση του οδηγού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.