ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασαν δουλειά οι ΟΥΚάδες – Καθάρισαν τον βυθό του Παλιού Λιμανιού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έπιασαν δουλειά οι ΟΥΚάδες – Καθάρισαν τον βυθό του Παλιού Λιμανιού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τον καθαρισμό του βυθού στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού ανέλαβε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Βατραχανθρώπων Κύπρου μαζί με τον Δήμο Λεμεσού και τα οργανωμένα σύνολα.

Την Κυριακή (15/04) το πρωί πραγματοποιήθηκε η πρώτη δράση καθαριότητας του βυθού με τους ΟΥΚάδες να βουτάνε στα νερά του Παλιού Λιμανιού και να απομακρύνουν ότι σκουπίδι υπήρχε εντός της θάλασσάς.

Όπως αναφέρουν σε δημοσίευση του, είναι η δεύτερη συνεχομένη χρονιά που διοργανώνεται η συγκεκριμένη εκστρατεία καθαριότητας του βυθού.

Διαβάστε την ανάρτηση τους

«Ο Σ.Ε.ΒΑ.Κ στα πλαίσια της δράσης του με εθελοντικές κοινωφελείς δραστηριότητες κατά τον μήνα Απρίλιο, σήμερα Κυριακή 15.4. έχει προβεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μαζί με τον Δήμο Λεμεσού και Νίκος Νικολαΐδης / Nicos Nicolaides σε καθαρισμό βυθού στην αποβάθρα του Μόλου στην Λεμεσό. Ευχαριστούμε τους ΟΥΚ που έλαβαν μέρος και τους υπάλληλους του Δήμου που βοήθησαν. Ένας για όλους και Όλοι για έναν! Συνεχίζουμε το επόμενο Σαββατοκύριακο στην Αμμόχωστο και Λάρνακα.»

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE