ΛΕΜΕΣΟΣ: Με νευρικό κλονισμό και τραύματα νοσηλεύεται γυναίκα – Επίθεση από Ροτβάιλερ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Με νευρικό κλονισμό και τραύματα νοσηλεύεται γυναίκα – Επίθεση από Ροτβάιλερ

Γυναίκα περπατούσε σε πάρκο με τον σύντροφό της και τους σκύλους τους, όταν τρίτο πρόσωπο που κινείτο και αυτό πεζός με τον σκύλο του, πλησίασε και τελικά η βόλτα παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία.

Συγκεκριμένα, 35χρονη γυναίκα έπαιρνε με τον σύντροφο βόλτα τους σκύλους τους στο πάρκο 'Αρμονία' όταν ένας άντρας που κρατούσε κι αυτός σκύλο (ροτβάιλερ) πλησίασε και τα τετράποδα ξεκίνησαν να καυγαδίζουν.

Μετά την συμπλοκή των σκύλων, το ροτβάιλερ κατάφερε να βγει από το λουρί του και να επιτεθεί και να δαγκώσει σε διάφορα σημεία του σώματος της την 35χρονη.

Επίσης, ο ιδιοκτήτης του ροτβάιλερ τραυματίστηκε στο χέρι, κατά την προσπάθειά του να κρατήσει τον σκύλο του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Δεν αποδεχόμαστε να διοικούν οι δήθεν άριστοι των αρίστων» - Τι σημαίνει το ΑΛΜΑ

Οδυσσέας Μιχαηλίδης: «Δεν αποδεχόμαστε να διοικούν οι δήθεν άριστοι των αρίστων» - Τι σημαίνει το ΑΛΜΑ

Σάρκα και οστά παίρνει το νέο πολιτικό εγχείρημα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη, με την ίδρυση του κινήματος «Άλμα», το οποίο παρουσίασε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο οίκημα του κινήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE