Χέιλι: 'Νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας θα ανακοινώσει η Ουάσινγκτον'

Χέιλι: 'Νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας θα ανακοινώσει η Ουάσινγκτον'

Οι ΗΠΑ ετοιμάζουν νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας για τη συνεχιζόμενη υποστήριξη που προσφέρει στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ Ασαντ, δήλωσε σήμερα η πρέσβειρα των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Νίκι Χέιλι.

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS και την εκπομπή "Face the Nation", η Χέιλι ανέφερε ότι οι κυρώσεις θα ανακοινωθούν αύριο από τον υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ Στίβεν Μνούτσιν.

"Θα στοχοθετήσουν απευθείας οποιουδήποτε είδους εταιρεία που διαχειρίζεται εξοπλισμό ο οποίος σχετίζεται με τον Ασαντ και τη χρήση χημικών όπλων" εξήγησε η Αμερικανίδα αξιωματούχος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο Αντώνης Δημητρίου, δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.