'Bρήκαν τους γονείς του σμηναγού Μπαλταδώρου στον τάφο μέσα στη λάσπη…'- VIDEO

'Bρήκαν τους γονείς του σμηναγού Μπαλταδώρου στον τάφο μέσα στη λάσπη…'- VIDEO

Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο τελευταίο αντίο που είπαν φίλοι και συγγενείς στον άτυχο σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο.

Ο πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας έχασε τη ζωή του από τη συντριβή του Mirage 2000-5 την περασμένη Πέμπτη ανοιχτά της Σκύρου και βύθισε στο πένθος ολόκληρη τη χώρα.

Στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» στο Έψιλον μίλησε η θεία του σμηναγού, Γ. Κοντοστεργίου και αποκάλυψε ότι βρήκαν τους γονείς του Γιώργου Μπαλταδώρου με ακουμπισμένα τα πρόσωπά τους πάνω στη λασπωμένη γη που έχει ταφεί το παιδί τους: «Οι γονείς είναι χάλια. Οι γονείς σήμερα στις 7 το πρωί ήταν στο νεκροταφείο. Πήγε ο αδερφός του πατέρα και τους βρήκε πάνω στον τάφο μες στη λάσπη. Είχε λάσπη ο τάφος και ήταν πάνω και…».

Και πρόσθεσε: «Τώρα θα πάω πέρα, τι να τους πω; Τίποτα… Μια βουβαμάρα είναι μέσα στο σπίτι. Η μάνα είχε την μπλούζα μέχρι χθες αγκαλιά. Έχουν μια φωτογραφία στο τραπέζι, κάθονται ένας από εδώ, ένας από εκεί και κλαίνε. Δεν μπορούμε να τους πούμε τίποτα. Μην τους ξεχάσουν μόνο… Μην ξεχάσουν αυτή την οικογένεια, αυτά τα παιδάκια».

 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

 

Από gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE