ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον προειδοποίησαν πριν καν θέσει σε λειτουργία το μαγαζί του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον προειδοποίησαν πριν καν θέσει σε λειτουργία το μαγαζί του

Στο πόδι σηκώθηκε τα μεσάνυκτα του Σαββάτου (14/04) η περιοχή του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, τριάντα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, σημειώθηκε έκρηξη στην πρόσοψη υπό ανακαίνιση καταστήματος που προορίζεται για πρακτορείο στοιχημάτων και βρίσκεται στον Άγιο Νικόλαο στη Λεμεσό.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία επιλήφθηκαν των εξετάσεων.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαπιστώθηκε, ότι η έκρηξη οφειλόταν στην πυροδότηση μεταλλικού εκρηκτικού μηχανισμού, χαμηλής ισχύος, ο οποίος τοποθετήθηκε στην πρόσοψη του καταστήματος.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές το ύψος των οποίων δεν έχει υπολογιστεί ακόμη, ενώ περαιτέρω εξετάσεις θα συνεχιστούν σήμερα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE