Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης – Σε κρίσιμη κατάσταση (PIC)

Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης – Σε κρίσιμη κατάσταση (PIC)

Ο Τυνήσιος επιθετικός της Τολέδο, Λασάντ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από καρδιακό επεισόδιο που είχε κατά τη διάρκεια της προπόνησης…

Ο Λασάντ, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική Τυνησίας και στο παρελθόν είχε περάσει από Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Σέλτικ, κατέρρευσε το μεσημέρι του Σαββάτου κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τολέδο από καρδιακό επεισόδιο.

Το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου της τρίτης κατηγορίας της Ισπανίας έσπευσε αμέσως να του δώσει τις πρώτες βοήθειες, ενώ λίγο αργότερα ασθενοφόρο μετέφερε τον 32χρονο ποδοσφαιριστή σε νοσοκομείο της πόλης του Τολέδο.

Ο Λασάντ βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε σταθερή κατάσταση και οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες για την πορεία της υγείας του.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE