Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Μέι

Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν με Μέι

Τηλεφωνική επικοινωνία με την Βρετανίδα Πρωθυπουργό Τερέζα Μέι είχε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Πηγές της τουρκικής προεδρίας αναφέρουν ότι συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία. Η Τερέζα Μέι ενημέρωσε τον Τούρκο Πρόεδρο για την επιχείρηση και ο Ταγίπ Ερντογάν της ανέφερε ότι ανέκαθεν η Τουρκία καταδικάζει τη χρήση χημικών όπλων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Τούρκος Πρόεδρος της είπε πως πρέπει να δοθεί τέλος στις διώξεις που πραγματοποιεί το καθεστώς Άσαντ με χημικά και συμβατικά όπλα και πως ο μόνος τρόπος για την ειρήνη και την ηρεμία του λαού της Συρίας είναι η πολιτική λύση. Ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε ακόμη ότι είναι σημαντικό να μην κλιμακωθεί περαιτέρω η ένταση στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Η καθημερινότητα, οι συγκινητικές στιγμές και οι προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από την κάμερα του «Τ»

VIDEO: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όπως δεν τον έχετε ξαναδεί – Η καθημερινότητα, οι συγκινητικές στιγμές και οι προσωπικές αποκαλύψεις μέσα από την κάμερα του «Τ»

Σε μια πορεία από το Προεδρικό Μέγαρο μέχρι την Πάφο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανοίγει τις πόρτες του προεδρικού οχήματος για πρώτη φορά σε Μέσο Ενημέρωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE