Μετακομίζει στην έδρα της Σίτι η… Γιουνάιτεντ

Μετακομίζει στην έδρα της Σίτι η… Γιουνάιτεντ

Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει ως έδρα της το Έτιχαντ, για το διάστημα που θα κλείσει το Ολντ Τράφορντ προκειμένου να γίνουν έργα για την αύξηση της χωρητικότητας του φέρεται να εξετάζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να αυξήσει την χωρητικότητα του «Ολντ Τράφορντ» στις 90.000 θέσεις, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι «κόκκινοι διάβολοι» να μετακομίσουν σε κάποια άλλη έδρα για το διάστημα όπου και θα γίνονται οι εργασίες στο γήπεδο της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ σκέφτονται το ενδεχόμενο να μετακομίσουν στην έδρα της συμπολίτισσας Μάντσεστερ Σίτι το Έτιχαντ.

Η αγγλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι οι άνθρωποι των «πολιτών» είναι ανοικτοί στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο αν και η ίδια θα ζητήσει αρκετά υψηλό ενοίκιο από την Γιουνάιτεντ για το διάστημα της συγκατοίκησης τους.

Ωστόσο εάν αυτό συμβεί δεν θα είναι η πρώτη φορά, καθώς κάτι τέτοιο είχε ξαναγίνει κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου μιας και το Όλντ Τράφορντ είχε βομβαρδιστεί από τους Γερμανούς με συνέπεια οι «κόκκινοι διάβολοι» να χρησιμοποιούν για οκτώ χρόνια ως έδρα το Μέιν Ρόουντ.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE