ΦΟΝΙΚΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Τελευταία πράξη του δράματος – Κηδεύεται ο Στηβ Ιωάννου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΟΝΙΚΟ ΟΡΟΚΛΙΝΗΣ: Τελευταία πράξη του δράματος – Κηδεύεται ο Στηβ Ιωάννου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία του κατοικία οδηγείται ο άτυχος Στηβ Αντρέας Ιωάννου.

Κηδεύεται το πρωί (10:00) του Σαββάτου 14/4 ο άτυχος 62χρονος πατέρας που φέρεται να δολοφονήθηκε από το ίδιο του το παιδί.

Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί από τον ιερό ναό Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ορόκλινη.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Τετάρτης (11/4) λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο άντρα 62 ετών στην περιοχή Ορόκλινης της επαρχίας Λάρνακας.

Ο 62χρονος έφερε τραύματα σε διάφορα σημεία από μαχαίρι και υπέκυψε στα τραύματά του.

Το έγκλημα ομολόγησε αργότερα ο 34χρονος γιος του άτυχου άντρα, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE