Δεν θα τους ήθελες με τίποτα μαζί σου στο αεροπλάνο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δεν θα τους ήθελες με τίποτα μαζί σου στο αεροπλάνο- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καλοκαίρι για πολλούς σημαίνει διακοπές, ταξίδια, άρα και αεροπλάνα, κάποιες φορές όμως η πτήση γίνεται εκνευριστική, έως αηδιαστική.

Το να βρίσκεται αριθμός ανθρώπων, σε ένα μικρό χώρο όπως είναι ένα αεροπλάνο, ειδικά σε πτήσεις που κρατούν για ώρες, προϋποθέτει ότι ο κάθε επιβάτης ωφέλει να σκέφτεται και τους άλλους γύρο του, έχοντας υπόψη ότι η ελευθερία του σταματά εκεί που αρχίζουν τα δικαιώματα των συνανθρώπων του

Φωτογραφίες που μάζεψε η ιστοσελίδα newsbeast.gr, από διάφορους χρήστες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει ότι κάποιοι συνάνθρωποι μας νοιώθουν κάτι περισσότερο από σαν στο σπίτι τους, κατά τη διάρκεια αεροπορικής πτήσης.

Δείτε τις φωτογραφίες: 

Επιμέλεια Χ. Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.