«Ο καρκίνος δεν είναι αήττητος»- 55% το ποσοστό ίασης στην Κύπρο

«Ο καρκίνος δεν είναι αήττητος»- 55% το ποσοστό ίασης στην Κύπρο

Μπορεί τα κρούσματα καρκίνου να παρουσιάζουν αυξητική τάση κάθε χρόνο στην Κύπρο, ωστόσο αυξητική τάση παρουσιάζουν και τα ποσοστά ίασης του, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Αντικαρκινικού συνδέσμου Κύπρου, Αδάμος Αδάμου.

Μιλώντας  σε διάσκεψη Τύπου, με την ευκαιρία της 43ης Πορείας Χριστοδούλας ο κύριος Αδάμου ανέφερε ότι τα τελευταία χρόνια το ποσοστό ίασης του καρκίνου στην Κύπρο αυξήθηκε από το 50 στο 55%, ενώ κάθε χρόνο καταγράφονται στο νησί μας περισσότερα από 4000 νέα περιστατικά.

Αν και ο δρόμος είναι μακρύς, ο κύριος Αδάμου επεσήμανε ότι ο καρκίνος δεν είναι αήττητος, στέλνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα και δηλώνοντας πως στόχος είναι η προσφορά ασφαλούς, αναβαθμισμένης και ποιοτικής παρηγορητικής φροντίδας σε όλους όσοι την έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE