Τσαβούσογλου: ‘Θα πρέπει να προσπαθήσουμε με άλλο τρόπο στην Κύπρο’

Τσαβούσογλου: ‘Θα πρέπει να προσπαθήσουμε με άλλο τρόπο στην Κύπρο’

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις συζητήσεις για το Κυπριακό, όπου ανάφερε: ‘τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε με άλλο τρόπο στην Κύπρο’.

Στην εναρκτήρια ομιλία του Διεθνούς Εκπαιδευτικού Προγράμματος Νέων Διπλωματών που διοργάνωσε η Ακαδημία Διπλωματίας του ΥΠΕΞ της Τουρκίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της Havandiskibris, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, επεσήμανε ότι υπάρχουν πολλές συγκρούσεις στην ευρύτερη περιοχή εκτός από τις συνεχιζόμενες συγκρούσεις στη Συρία, το Ιράκ, την Υεμένη και τη Λιβύη, τη γη κάτω από το Καραμπάχ, την Αμπχαζία στη Γεωργία, την κατάσταση στη Νότια Οσετία και τα προβλήματα στην Κριμαία αλλά και το Κυπριακό πρόβλημα.

Αναφερόμενος στη διαδικασία στην Κύπρο, ο Τούκρκος ΥΠΕΞ δήλωσε: «Προσπαθούμε να βρούμε μια πολιτική λύση. Πέρυσι κάναμε ό, τι καλύτερο στο Κυπριακό Συνέδριο, αλλά αυτό δεν συνέβη. Τώρα οι εκλογές ολοκληρώθηκαν  και από τις δύο πλευρές. Τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε με άλλο τρόπο, για να συμφωνήσουμε σε ποια θέματα θα συζητήσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE