Χειροπέδες στα καταζητούμενα αδέλφια από την Λευκωσία– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χειροπέδες στα καταζητούμενα αδέλφια από την Λευκωσία– ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνελήφθησαν Αλέξανδρος Λιάτσος ηλικίας 27 χρόνων και ο αδελφός του, Φάτης Λιάτσου ηλικίας 23 χρόνων.

Την Πέμπτη (12/4) συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 28 και 23 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών, παράνομης κατοχής περιουσίας και παράνομης κατοχής ναρκωτικών. 

Πρόκειται για, τον Αλέξανδρο Λιάτσο από Λευκωσία,ηλικίας 27 χρόνων και τον Φάτη Λιάτσου ηλικιάς 23 χρόνων.

Της σύλληψης τους προηγήθηκε έρευνα στις 5 Απριλίου, 2018, σε οικία στην επαρχία Αμμοχώστου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένα έμφορτο πιστόλι με δύο φυσίγγια, ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, έξι κινητά τηλέφωνα και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. 

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου και η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE