Συμφώνησε με Κουσσή

Συμφώνησε με Κουσσή

Ανακοίνωση του ΑΤΛΑ Αγλαντζιάς για συμφωνία με τον τεχνικό Ιωνά Κουσσή.

Δείτε την ανακοίνωση:

Η ομάδα μας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 38χρονο τεχνικό Ιωνά Κουσσή ως το νέο προπονητή του ποδοσφαιρικού μας τμήματος, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019.

Ο Ιωνάς Κουσσής είναι γνωστός στην ομάδα μας και γενικότερα στην Επίλεκτη Κατηγορία ΣΤΟΚ. Κατά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2017-2018), διετέλεσε προπονητής κατά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος στην Δόξα Παλαιομετόχου και κατά το δεύτερο μισό στο Ροτσίδη Μάμμαρι.

Στα σημειωτέα το γεγονός ότι μέχρι την 9η αγωνιστική που υπήρξε προπονητής στη Δόξα Παλαιομετόχου ο κύριος Ιωνά, η Δόξα ήταν στη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς και 2 πίσω από την κορυφή.

Στη συνέχεια κάθησε στον πάγκο για το Ροτσίδη Μάμμαρι στην 11η αγωνιστική, με το Ροτσίδη να βρίσκεται τότε στην 11η θέση και με συγκομιδή μόλις 11 βαθμούς. Με το τέλος του πρωταθλήματος, ο Ροτσίδης τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος με απολογισμό 36 βαθμούς, 2 περισσότερους από την ομάδα μας.

Ευχόμαστε στον Ιωνά Κουσσή να έχει καλή πορεία με την ομάδα μας, γεμάτη νίκες και χαρές για όλους τους φίλους του ΑΤΛΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ.

Εκ του διοικητικού συμβουλίου του ΑΤΛΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Στο υπουργικό σήμερα τα δύο σχέδια για τους πυρόπληκτους της ορεινής Λεμεσού - Κρίσιμη συνεδρίαση εν μέσω πιέσεων για παραιτήσεις υπουργών

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται εκτάκτως σήμερα το πρωί, με φόντο τη βιβλική καταστροφή στην ορεινή Λεμεσό. Μια συνεδρίαση που θα έπρεπε να είχε προηγηθεί της κρίσης — όχι να την ακολουθεί. Στο τραπέζι θα τεθούν δύο σχέδια για τις αποζημιώσεις των πληγέντων, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να κατευναστεί η οργή της κοινωνίας και να διασωθεί το πολιτικό κύρος της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη, που απέτυχε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE