O κόουτς της Ομόνοιας αγκαλιά με παίκτη της ΑΕΚ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

O κόουτς της Ομόνοιας αγκαλιά με παίκτη της ΑΕΚ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Ομόνοια / Αραράτ και η ΑΕΚ Λάρνακας θα «κονταροχτυπηθούν» στον τελικό του φούτσαλ με τις δύο ομάδες να έχουν ως στόχο την κατακτήση του τροπαίου.

Λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού ανάμεσα στις δύο ομάδες ο φωτογραφικός φακός του ThemaSports o οποίος βρίσκεται στο γήπεδο απαθανάτισε μια όμορφη στιγμή, από αυτές που όλοι θέλουμε να βλέπουμε σε όλα τα γήπεδα και σε όλα τα αθλήματα στο νησί μας.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός της Ομόνοιας / Αραράτ ο Κώστας Πολυβίου είχε ένα τετ – α –τετ με φουτσαλιστή της ΑΕΚ και μάλιστα ο κόουτς των «πρασίνων» φάνηκε μετά την συζητήση που είχαν να πιάνει τον παίκτης των «κιτρινοπρασίνων» αγκαλιά.

 Σίγουρα ευχή όλων είναι να παραμείνει και μετά το πέρας της αναμέτρηση αυτή η καλή σχέση ανάμεσα στους πρωταγωνιστές…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές: Οι αιχμές Αννίτας, ο εκνευρισμός Νικόλα, η πίεση Οδυσσέα και η «Βουλή εθνικής ενότητας» του Φειδία

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου, το πολιτικό σκηνικό στην Κύπρο εισέρχεται στην πιο κρίσιμη και πιο φορτισμένη φάση της προεκλογικής περιόδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE