Με ζητούμενο τη νίκη για να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης

Με ζητούμενο τη νίκη για να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης

Μέσω της ιστοσελίδας της πετοσφαιρικής ομάδας η Ανόρθωση ενημερώνει:

«Το δύσκολο εμπόδιο της Ομόνοιας θα κληθεί να ξεπεράσει η ομάδα μας στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας σε αγώνες που θα διεξαχθούν στις 13 και 20 Απριλίου 2018.

Η Ανόρθωση μετά την είσοδο στην τετράδα θέλει και τη διάκριση στο δεύτερο τη τάξει θεσμό ελπίζοντας ότι θα εκμεταλλευτεί την έδρα της ενόψει του επαναληπτικού της Λευκωσίας στις 20 Απριλίου.

Οι πετοσφαιριστές μας ευελπιστούν πως σε αυτή τους την προσπάθεια θα έχουν ως συνοδοιπόρους και τους φιλάθλους της Ανόρθωσης, ιδίως στον αυριανό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 20:00 στο «Θεμιστόκλειο».

Θυμίζουμε πως στους «8», η ομάδα μας απέκλεισε την Αναγέννηση Δερ. με δυο νίκες 3-1 και 3-0. Μοναδική απουσία αυτή του Κωνσταντίνου Χατζηδαμιανού.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Χρ. Μαϊφόσιης – Ανδρ. Κωνσταντινίδης».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE