Με ζητούμενο τη νίκη για να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης

Με ζητούμενο τη νίκη για να πάρει το προβάδισμα πρόκρισης

Μέσω της ιστοσελίδας της πετοσφαιρικής ομάδας η Ανόρθωση ενημερώνει:

«Το δύσκολο εμπόδιο της Ομόνοιας θα κληθεί να ξεπεράσει η ομάδα μας στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας σε αγώνες που θα διεξαχθούν στις 13 και 20 Απριλίου 2018.

Η Ανόρθωση μετά την είσοδο στην τετράδα θέλει και τη διάκριση στο δεύτερο τη τάξει θεσμό ελπίζοντας ότι θα εκμεταλλευτεί την έδρα της ενόψει του επαναληπτικού της Λευκωσίας στις 20 Απριλίου.

Οι πετοσφαιριστές μας ευελπιστούν πως σε αυτή τους την προσπάθεια θα έχουν ως συνοδοιπόρους και τους φιλάθλους της Ανόρθωσης, ιδίως στον αυριανό αγώνα που θα διεξαχθεί στις 20:00 στο «Θεμιστόκλειο».

Θυμίζουμε πως στους «8», η ομάδα μας απέκλεισε την Αναγέννηση Δερ. με δυο νίκες 3-1 και 3-0. Μοναδική απουσία αυτή του Κωνσταντίνου Χατζηδαμιανού.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Χρ. Μαϊφόσιης – Ανδρ. Κωνσταντινίδης».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE