Πτώση Mirage: Νεκρός ο πιλότος του αεροσκάφους - Επίσημη δήλωση

Πτώση Mirage: Νεκρός ο πιλότος του αεροσκάφους - Επίσημη δήλωση

Νεκρός είναι ο πιλότος του αεροσκάφους τύπου Mirage 2000-5 της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο κατέπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης (12/4) στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά της Σκύρου.

«Ένας Έλληνας πιλότος στο πάνθεον των Ηρώων. Έπεσε υπέρ πίστεως και Πατρίδος μαχόμενος για την προάσπιση της Εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής μας ακεραιότητας. Η Πατρίδα θρηνούσα υποκλίνεται. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλα τα στελέχη της ΠΑ», έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση που έκανε ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδας στο Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ:

ΕΛΛΑΔΑ: Βρέθηκαν συντρίμμια του ελληνικού πολεμικού Μιράζ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE