ΣΥΡΙΑ: Η ρωσική στρατιωτική αστυνομία αναπτύσσεται στη Ντούμα

ΣΥΡΙΑ: Η ρωσική στρατιωτική αστυνομία αναπτύσσεται στη Ντούμα

Η ρωσική στρατιωτική αστυνομία αναπτύσσεται την Πέμπτη (12/4) στην πόλη Ντούμα της Συρίας, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, επικαλούμενο το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.

«Είναι οι εγγυητές της νομιμότητας και της τάξης στην πόλη», ανέφερε σχετικά το ρωσικό Υπουργείο.

Νωρίτερα σήμερα, τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων μετέδωσαν ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης, έχουν τον πλήρη έλεγχο της πόλης Ντούμα, που ήταν το τελευταίο προπύργιο των ανταρτών στην Ανατολική Γούτα, έξω από την Δαμασκό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE