ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στην Κύπρο οι επενδυτές – Ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στην Κύπρο οι επενδυτές – Ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα

Στη Βουλή για ακόμα μια φορά μεταφέρεται η συζήτηση για το μέλλον του Συνεργατισμού, καθώς σε κοινή επιτροπή Οικονομικών και Ελέγχου συζητούνται το πρωί της Πέμπτης (12/4) οι εξελίξεις.

Στη συνεδρίαση κλήθηκε να παραστεί και ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε την Τετάρτη (11/4) για καλές εξελίξεις μετά την κατάθεση των 2,5 δις ευρώ από την κυβέρνηση.

Παρεμπιπτόντως, αναμένονται από τη Δευτέρα στην Κύπρο οι εκπρόσωποι επενδυτικών ταμείων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το καλό, μάλλον, κομμάτι του Συνεργατισμού.

Οι αρχικοί επίδοξοι επενδυτές είναι κάτω των 10 και αναμένεται να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από τη διοίκηση της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για ανακοινώσεις εντός Απριλίου, την ώρα που τα χρονοδιαγράμματα καθίστανται ασφυκτικά.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν διαψεύστηκε από κανέναν το δημοσίευμα για επενδυτές που έχουν σχέση με την Ελληνική Τράπεζα, ωστόσο την απόφαση θα την πάρει ο μεγαλομέτοχος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE