ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στην Κύπρο οι επενδυτές – Ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στην Κύπρο οι επενδυτές – Ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα

Στη Βουλή για ακόμα μια φορά μεταφέρεται η συζήτηση για το μέλλον του Συνεργατισμού, καθώς σε κοινή επιτροπή Οικονομικών και Ελέγχου συζητούνται το πρωί της Πέμπτης (12/4) οι εξελίξεις.

Στη συνεδρίαση κλήθηκε να παραστεί και ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε την Τετάρτη (11/4) για καλές εξελίξεις μετά την κατάθεση των 2,5 δις ευρώ από την κυβέρνηση.

Παρεμπιπτόντως, αναμένονται από τη Δευτέρα στην Κύπρο οι εκπρόσωποι επενδυτικών ταμείων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το καλό, μάλλον, κομμάτι του Συνεργατισμού.

Οι αρχικοί επίδοξοι επενδυτές είναι κάτω των 10 και αναμένεται να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από τη διοίκηση της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για ανακοινώσεις εντός Απριλίου, την ώρα που τα χρονοδιαγράμματα καθίστανται ασφυκτικά.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν διαψεύστηκε από κανέναν το δημοσίευμα για επενδυτές που έχουν σχέση με την Ελληνική Τράπεζα, ωστόσο την απόφαση θα την πάρει ο μεγαλομέτοχος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE