ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στην Κύπρο οι επενδυτές – Ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα

ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΣΜΟΣ: Στην Κύπρο οι επενδυτές – Ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα

Στη Βουλή για ακόμα μια φορά μεταφέρεται η συζήτηση για το μέλλον του Συνεργατισμού, καθώς σε κοινή επιτροπή Οικονομικών και Ελέγχου συζητούνται το πρωί της Πέμπτης (12/4) οι εξελίξεις.

Στη συνεδρίαση κλήθηκε να παραστεί και ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε την Τετάρτη (11/4) για καλές εξελίξεις μετά την κατάθεση των 2,5 δις ευρώ από την κυβέρνηση.

Παρεμπιπτόντως, αναμένονται από τη Δευτέρα στην Κύπρο οι εκπρόσωποι επενδυτικών ταμείων που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το καλό, μάλλον, κομμάτι του Συνεργατισμού.

Οι αρχικοί επίδοξοι επενδυτές είναι κάτω των 10 και αναμένεται να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις από τη διοίκηση της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας.

Εν τω μεταξύ, η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί για ανακοινώσεις εντός Απριλίου, την ώρα που τα χρονοδιαγράμματα καθίστανται ασφυκτικά.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν διαψεύστηκε από κανέναν το δημοσίευμα για επενδυτές που έχουν σχέση με την Ελληνική Τράπεζα, ωστόσο την απόφαση θα την πάρει ο μεγαλομέτοχος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE