Διάσημος Ισπανός διαιτητής: «Δεν ήταν πέναλτι»!

Διάσημος Ισπανός διαιτητής: «Δεν ήταν πέναλτι»!

Ο διάσημος Ισπανός πρώην διαιτητής Ιτουράλδε Γκονζάλεθ είπε στην «As», ότι η ανατροπή του Λούκας Βάθκεθ δεν είναι πέναλτι.

«Το μαρκάρισμα του Μπενάτια δεν αρκεί για να νοείται ως παράβαση. Δεν θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι».

Με αυτά τα λόγια, ο Ισπανός πρώην διαιτητής Ιτουράλδε Γκονζάλεθ, σχολίασε στην «As» την περιβόητη απόφαση που έστειλε την Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League και την Γιουβέντους στο «σπίτι» της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE