Σενάριο 'θερμού επεισοδίου' Ελλάδας Τουρκίας προβλέπουν τουρκικά ΜΜΕ

Σενάριο 'θερμού επεισοδίου' Ελλάδας Τουρκίας προβλέπουν τουρκικά ΜΜΕ

Σενάριο να χτυπηθεί ελληνικό σκάφος όπως έγινε με ρωσικό αεροσκάφος, προβλέπει η Γενί Σαφάκ.

Aυτοί που πραγματοποίησαν το σαμποτάζ εναντίον της Τουρκίας με την πτώση του ρωσικού αεροσκάφους μπορεί να προσπαθήσουν για μία νέα ‘ένταση’, μέσω της FETÖ (κίνημα Γκιουλέν) με την Ελλάδα στο Αιγαίο, υποστηρίζει ο αρχισυντάκτης της φιλοκυβερνητικής εφημερίδας Γενί Σαφάκ, Ιμπραχίμ Καράγκιουλ σε πρωτοσέλιδο άρθρο γνώμης με τίτλο “Αν χτυπηθεί ένα ελληνικό σκάφος μετά το ρωσικό αεροσκάφος”.

O αρθρογράφος αναφέρει ότι οι προκλητικές δηλώσεις των Ελλήνων πολιτικών εναντίον της Τουρκίας δείχνουν ότι μπορεί να βγει “αυτή η δύναμη» στο προσκήνιο της πρόσφατης έντασης μεταξύ των δύο χωρών. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο το ‘πιθανό σενάριο’ είναι όταν ανέβει η ένταση στο Αιγαίο, οι Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις να χτυπήσουν ένα ελληνικό σκάφος ή πλοίο και αυτό θα δημιουργήσει ένα νέο μέτωπο εναντίον της Τουρκίας στη Δύση από την αιγίδα των ΗΠΑ και των χωρών της ΕΕ”.

Ο Ιμπραχίμ Καράγκιουλ αναφέρει ότι όπως έγινε στην πτώση του ρωσικού αεροσκάφους από τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις κανείς δεν θα καταλάβει ποιος πραγματοποίησε την εν λόγω επίθεση. “Μετά, το εν λόγω περιστατικό έγινε γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε από μέλη της FETÖ με εντολή των ΗΠΑ”, ισχυρίζεται.

Υποστηρίζει ότι αυτοί που δεν μπόρεσαν να βλάψουν την Τουρκία με την FETÖ στις 15 Ιουλίου (2016), ξεκίνησαν τις δραστηριότητές τους εναντίον της Τουρκίας από τη Δύση και ότι η Τουρκία πρέπει να είναι πολύ προσεκτική εναντίον των ‘σεναρίων’ αυτών για να μην υπάρξουν νέα μέτωπα εναντίον της χώρας.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Eurovision 2025: Η Αυστρία μεγάλη νικήτρια, 6η η Ελλάδα με την Klavdia - Αναλυτικά όσα έγιναν στον τελικό

Με ένα φαντασμαγορικό φινάλε ολοκληρώθηκε ο τελικός της Eurovision 2025 στη Βασιλεία της Ελβετίας, με την Αυστρία να ανακηρύσσεται μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού, ενώ η Ελλάδα με την Κλαυδία και το τραγούδι «Αστερομάτα», κατέκτησε την 6η θέση, σε μία πολύ σημαντική πρόκριση. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε το Ισραήλ, ενώ την τρίτη θέση η Εσθονία. Την 5αδα συμπλήρωσαν η Σουηδία και η Ιταλία. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό 

BEST OF TOTHEMAONLINE