ΠΑΦΟΣ: 'Να αποδοθούν ευθύνες' - Επιστολή από την οικογένεια του 24χρονου - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΑΦΟΣ: 'Να αποδοθούν ευθύνες' - Επιστολή από την οικογένεια του 24χρονου  - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέσω δικηγόρου η οικογένεια του 24χρονου Αδάμου Μπέη ανακοινώνει πως αναμένει να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν για τον θάνατο του γιου τους, ο οποίος απεβίωσε ανήμερα του Πάσχα από αιμορραγική νέκρωση του εντέρου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση  η οικογένεια, παρά τον βαθύ πόνο της, αγωνιά ώστε να αποδοθούν ευθύνες σε εκείνους που δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν και να θεραπεύσουν το πρόβλημα του παιδιού τους.

Η ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου Μαρία Σ. Παπαδημήτρη Δ.Ε.Π.Ε., εκδόθηκε μετά το πόρισμα της νεκροψίας που διενήργησε της Τετάρτη (11/04) η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου παρουσία της ιατροδικαστού από την Ελλάδα, Χαράς Σπηλιοπούλου εκ μέρους της οικογένειας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι οικείοι του άτυχου Αδάμου Μπέη θεωρούν πως προκύπτουν ευθύνες σε εκείνους που δεν μπορέσαν να εντοπίσουν και να θεραπεύσουν το πρόβλημα του παιδιού τους.

Να σημειώσουμε πως ο ιατρικός φάκελος του 24χρονου βρίσκεται εδώ και μέρες στα χέρια των ανακριτών του ΤΑΕ Πάφου.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE