Μειώσεις μισθών στον ΑΝΤ1 - Τα ονόματα που θα υψώσουν ανάστημα...

Μειώσεις μισθών στον ΑΝΤ1 - Τα ονόματα που θα υψώσουν ανάστημα...

Πολλές οι αλλαγές στον Ant1 μετά την λήξη της συνεργασίας του σταθμού με τον Γιάννη Λάτσιο!

Οι αποφάσεις πολλές και σημαντικές για την επόμενη μέρα του καναλιού και μέσα σε αυτές είναι και οι μειώσεις στους μισθούς. 

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και όσα είπε η Ανθή Βούλγαρη: "Οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 ζητάνε από τους παρουσιαστές να κάνουν ραντεβού μέσα στις επόμενες μέρες, γιατί θα γίνουν μειώσεις 20% στους μισθούς, σε όλους ανεξαιρέτως. Όλα τα μεγάλα ονόματα θα συζητήσουν για μία μείωση της τάξης του 20%. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουν τα ραντεβού με τον καθένα ξεχωριστά".
 

Ωστόσο, ο Θέμης Μάλλης πρόσθεσε πως μειώσεις θα γίνουν και στους μισθούς των δημοσιογράφων και των τεχνικών της τάξης του 15%!

Σύμφωνα, όμως, με όσα ανέφεραν σήμερα στην εκπομπή κάποιοι από τους κορυφαίους παρουσιαστές δεν πρόκειται να δεχτούν αυτές τις μειώσεις.

Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη είπε: «Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά, Γρηγόρης Αρναούτογλου και Γιώργος Παπαδάκης έχουν συνασπιστεί έτσι ώστε να πουν «όχι» στη μείωση που θα τους προταθεί».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πρώτη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ντιάν - Kαμία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ΠτΔ και Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Πρώτη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ντιάν - Kαμία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ΠτΔ και Ερχιουρμάν

O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό, υποδεχόμενος σήμερα στο Προεδρικό, τον νέο Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE