Δ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Πολίτες προσέτρεξαν να φέρουν τρόφιμα μετά από τον εμπρησμό στο Παντοπωλείο

Δ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Πολίτες προσέτρεξαν να φέρουν τρόφιμα μετά από τον εμπρησμό στο Παντοπωλείο

Ενέργειες όπως ο εμπρησμός που σημειώθηκε στο κτίριο όπου στεγάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, πλήττουν τους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας όσο και την κοινωνία γενικότερα, αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση του ο Δήμος Λεμεσού, σε σχέση με τη φωτιά που τέθηκε κακόβουλα τη Μεγάλη Παρασκευή.

Καταδικάζοντας τον εμπρησμό, που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί αριθμός προϊόντων, ο Δήμος εκφράζει παράλληλα τις ευχαριστίες του στους πολίτες, οι οποίοι "στο άκουσμα του θλιβερού συμβάντος προσέτρεξαν να φέρουν τρόφιμα και χρήματα ώστε να μην στερηθεί καμιά οικογένεια και κανένα παιδί, τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης, ειδικά την περίοδο των εορτών του Πάσχα".

"Η συγκινητική και αυθόρμητη αυτή ανταπόκριση του κοινού αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι υπάρχει ελπίδα για την κοινωνία μας και ότι οι λίγοι ανεγκέφαλοι που προσπαθούν να την πλήξουν, αποτελούν εξαίρεση και συνεχώς θα απομονώνονται, ώστε να μην βρίσκουν πλέον έδαφος να δράσουν", καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE