Στη Λευκωσία ο Τόμας Γκόφους - Η ατζέντα του Αμερικανού αξιωματούχου

Στη Λευκωσία ο Τόμας Γκόφους - Η ατζέντα του Αμερικανού αξιωματούχου

Διμερή και περιφερειακά θέματα ασφάλειας θα συζητήσει την Τετάρτη, 11 Απριλίου, στη Λευκωσία, ο Βοηθός Υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ αρμόδιος για την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ, Τόμας Γκόφους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Κύπρο, ο κ. Γκόφους θα συναντηθεί με τον Υπουργό Άμυνας Σάββα Αγγελίδη και άλλους αξιωματούχους της Κυπριακής Δημοκρατίας για θέματα ασφάλειας, καθώς και με εκπροσώπους των Ηνωμένων Εθνών και Βρετανούς αξιωματούχους.

Ο Αμερικανός Βοηθός Υφυπουργός Άμυνας θα συζητήσει ένα ευρώ φάσμα θεμάτων που άπτονται διμερών και περιφερειακών θεμάτων ασφάλειας, στο πλαίσιο επίσκεψης γνωριμίας, η οποία περιλαμβάνει και άλλους σταθμούς στην περιοχή, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE