ΛΕΜΕΣΟΣ: Στοχευμένη διάρρηξη σε κατάστημα γνωστής πιτσαρίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στοχευμένη διάρρηξη σε κατάστημα γνωστής πιτσαρίας

Γύρω στις 03:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης (11/4) ήχησε σύστημα συναγερμού σε πιτσαρία στην περιοχή Κάτω Πολεμιδιών.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στη σκηνή και εκεί διαπιστώθηκε ότι διενεργήθηκε διάρρηξη στο κατάστημα από την είσοδο υποστατικού, η οποία παραβιάστηκε με σωματική βία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διαρρήκτες μπήκαν και σε γραφείο εντός του καταστήματος, από το οποίο έκλεψαν μεταλλικό κουτί, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό 3.200 ευρώ και άλλα έγγραφα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού εξετάζει και τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE