Και όμως! Κύπριος προπονητής έκανε προετοιμασία με 12 παίκτες – ‘Διαλυμένη’

Και όμως! Κύπριος προπονητής έκανε προετοιμασία με 12 παίκτες – ‘Διαλυμένη’

O Μιχάλης Χατζηπιερής ήταν ο φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Κώστα Μαλέκκου «Όλα Μάλε» στον Super Sport Fm (104.0).

Ο κ.Χατζηπιερής ο οποίος είναι μέλος τεχνικού τμήματος ΚΟΠ μεταξύ άλλων μίλησε για πολλά και ενδιαφέροντα και ανάμεσα σε αυτά αναφέρθηκε και για τα δύσκολα χρόνια των «κιτρινοπρασίνων».

Δείτε όλα όσα είπε:

«Ακόμα και όταν πήγα προπονητής στην ΑΕΚ το 2002 ήταν διαλυμένη και ήθελα να την βοηθήσω.  Έμεινα με επτά παίκτες γιατί οι συνθήκες ήταν δύσκολες και έφυγαν πολλοί ποδοσφαιριστές. Στο τέλος γίναμε δώδεκα και κάναμε προετοιμασία με αυτά τα άτομα».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Κυπριακό: Προεργασία, συγκλίσεις και πολιτική βούληση στο επίκεντρο της συνάντησης Χριστοδουλίδη – Γκουτέρες στις Βρυξέλλες

Η συνάντηση του Προέδρου Χριστοδουλίδη με τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στις Βρυξέλλες αποκτά ιδιαίτερη σημασία όχι τόσο για τα όσα ανακοινώθηκαν, αλλά κυρίως για το πλαίσιο που επιχειρεί να διαμορφωθεί γύρω από την επανεκκίνηση του Κυπριακού. Σε μια περίοδο παρατεταμένης στασιμότητας, η έμφαση μετατοπίζεται πλέον στην προεργασία, στις συγκλίσεις που έχουν ήδη καταγραφεί και κυρίως, στην πολιτική βούληση των εμπλεκομένων.

BEST OF TOTHEMAONLINE