Κι άλλος μνηστήρας στο… παιχνίδι για Ντιμπάλα – Δίνει 100 εκατ. ευρώ

Κι άλλος μνηστήρας στο… παιχνίδι για Ντιμπάλα – Δίνει 100 εκατ. ευρώ

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λίβερπουλ είναι ο Πάουλο Ντιμπάλα, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Guardian».

Οι «κόκκινοι» φαίνεται πως είναι έτοιμοι να «κυνηγήσουν» τον 25χρονο Αργεντινό, για τον οποίο βέβαια ενδιαφέρονται και άλλοι μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι. 

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα που θέλουν την Ατλέτικο Μαδρίτης να κινείται για την απόκτηση του Ντιμπάλα σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Αντουάν Γκριεζμάν. 

 

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του «Guardian», η Λίβερπουλ είναι διατεθειμένη να κάνει στη Γιουβέντους πρόταση που θα φτάνει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. 

Πρόκειται για προσωπική επιθυμία του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος εισηγήθηκε την απόκτηση του παίκτη, ο οποίος πάντως έχει συμβόλαιο με τους «μπιανκονέρι» μέχρι το 2022. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE