Γερμανία: Σκύλος δάγκωσε στο κεφάλι μωρό επτά μηνών

Γερμανία: Σκύλος δάγκωσε στο κεφάλι μωρό επτά μηνών

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα μωρό επτά μηνών στην Έσση της Γερμανίας, από το δάγκωμα του σκύλου της οικογένειας.

Το κατοικίδιο δάγκωσε χθες το βράδυ το αγοράκι στο κεφάλι στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Μπαντ Κένιχ.

Ο 23χρονος πατέρας ειδοποίησε το Κέντρο Άμεσης Βοήθειας και ασθενοφόρο μετέφερε το παιδί σε νοσοκομείο. Κι ενώ αρχικά η κατάστασή του ήταν σταθερή, αργά το βράδυ το μωρό υπέκυψε. Ο πατέρας του κι η 27χρονη μητέρα του έπαθαν σοκ, ενώ δεν έχουν άλλα παιδιά.

 

Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού δεν έγιναν γνωστές. Σύμφωνα με την αστυνομία το σκυλί -διασταύρωση Σταφορντσάιρ και Τεριέ - μεταφέρθηκε σε καταφύγιο ζώων, όπου οι υπεύθυνοι το περιέγραψαν ως ιδιαίτερα επιθετικό.

Την περασμένη εβδομάδα ένας σκύλος της ίδιας διασταύρωσης δάγκωσε στο Ανόβερο έναν 27χρονο και την 52χρονη μητέρα του, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.