Μετά τον Ακιντζί βλέπει Αναστασιάδη η Σπέχαρ

Μετά τον Ακιντζί βλέπει Αναστασιάδη η Σπέχαρ

Συνάντηση με την Ειδική Αντιπρόσωπο και Αναπληρώτρια Ειδική Σύμβουλο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ θα έχει την Παρασκευή (13/4) το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ενόψει της ανεπίσημης συνάντηση των ηγετών στις 16 Απριλίου.
 

Η κ. Σπέχαρ, η οποία συναντήθηκε την Τρίτη (10/4) στα κατεχόμενα με τον Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί, δήλωσε αμέσως μετά ότι θα συναντηθεί εντός της εβδομάδας και με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Ερωτηθείς σχετικά από το ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου ανέφερε ότι το ραντεβού ορίστηκε για το πρωί της Παρασκευής.
 
Ο Εκπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο Αλίμ Σιντίκ ανέφερε από την πλευρά του στο ΚΥΠΕ ότι «η Αναπληρώτρια Ειδική Σύμβουλος προσβλέπει στη φιλοξενία των ηγετών για το ανεπίσημο δείπνο τους στις 16 Απριλίου και θα συνεχίσει τις επαφές της μe τις δύο πλευρές για την προετοιμασία αυτής της συνάντησης».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Κυπριακό: Κινητικότητα χωρίς αυταπάτες και το στοίχημα της πενταμερούς του Φεβρουαρίου

Η επανεμφάνιση κινητικότητας στο Κυπριακό, έπειτα από επτά χρόνια παρατεταμένης στασιμότητας, δεν συνοδεύεται από θριαμβολογίες ούτε από υψηλές προσδοκίες. Οι δηλώσεις της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτυπώνουν μια προσεκτικά σχεδιασμένη προσπάθεια επαναφοράς της διαδικασίας, με σαφή επίγνωση των ορίων και των κινδύνων που τη συνοδεύουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE