Προς νομιμοποίηση τα virtual games - Στόχος η ιδιωτικοποίηση του Κρατικού Λαχείου

Προς νομιμοποίηση τα virtual games   - Στόχος η ιδιωτικοποίηση του Κρατικού Λαχείου

Έρχονται αλλαγές στη νομοθεσία για τα τυχερά παιχνίδια και εξελίξεις στο θέμα της ιδιωτικοποίησης του Κρατικού Λαχείου.

Νέες νομοθετικές μεταρρυθμίσεις ετοιμάζει η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων ώστε να μπουν σε καθεστώς αδειοδότησης παιχνίδια τα οποία βρίσκονται είτε σε καθεστώς παρανομίας είτε σε γκρίζα ζώνη, τη νομιμοποίηση των virtual games αλλά και στην ιδιωτικοποίηση του Κρατικού Λαχείου.

Αυτή είναι μία σημαντική εξέλιξη για τους παίκτες στην Κύπρο με τεράστια φέλη για την οικονομία. Η πρόδερος της ΕΑΣ, Ιωάννα Φιάκκου, έχει αναφέρει στη "Σημερινή" πως και για τα virtual games θα κατατεθούν οι εισηγήσεις στο Υπουργείο Οικονομικών με στόχο να νομιμοποιηθούν.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Οι αντιδράσεις των κομμάτων μετά την αποχώρηση της Πρώτης Κυρίας από τον Ανεξάρτητο Φορέα - Βίντεο

Λίγα 24ωρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο που προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, η Πρώτη Κυρία προχώρησε σε δημόσια δήλωση, ανακοινώνοντας την αποχώρησή της από την προεδρία της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE