Απίστευτο ιατρικό λάθος- Ταρίχευσαν ζωντανή γυναίκα

Απίστευτο ιατρικό λάθος- Ταρίχευσαν ζωντανή γυναίκα

Τραγικό θάνατο βρήκε μια νεαρή γυναίκα από τη Ρωσία, η οποία εξαιτίας ενός ιατρικού λάθους ταριχεύτηκε ζωντανή μετά από χειρουργείο στη Μόσχα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 27χρονη Ekaterina Fedyaeva μπήκε για μια επέμβαση ρουτίνας στο νοσοκομείο αλλά κατέληξε να χαροπαλεύει και τελικά πέθανε λίγες μέρες μετά.

Η νεαρή Ρωσίδα, σύμφωνα με το δημοσίευμα είχε επισκεφθεί το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης Ουλιανόβσκ για μια επέμβαση ρουτίνας.

Κατά την επέμβαση δεν παρουσιάστηκαν καθόλου επιπλοκές αλλά η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε δραματικά εξαιτίας ενός ολέθριου ιατρικού λάθους.

Όπως μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ, η νοσηλευτική ομάδα της κλινικής, αντί να χορηγήσει στη νεαρή γυναίκα ορό, της χορήγησε κατά λάθος διάλυμα με φορμαλδεϋδη, που χορηγείται σε πτώματα ώστε να παρεμποδίσει την αποσύνθεσή τους. Παρά το γεγονός ότι το λάθος έγινε σύντομα αντιληπτό και ο τοξικός ορός αφαιρέθηκε, η ζημιά που είχε προκληθεί στον οργανισμό της γυναίκας ήταν μη αναστρέψιμη.

Σύμφωνα με την μητέρα της, η 27χρονη υπέφερε με φρικτούς πόνους για δύο 24ωρα προτού πέσει σε κώμα. Οι γιατροί την σύνδεσαν σε μηχάνημα μηχανικής υποστήριξης της ζωής και χρειάστηκε αρκετές φορές να την επαναφέρουν στη ζωή, όταν σταματούσε η καρδιά της. Τελικά, η κοπέλα κατάφερε να ξυπνήσει από το κώμα μετά από μερικές ώρες, αλλά εξέπνευσε τελικά από πολυοργανική ανεπάρκεια.

Η κηδεία της νεαρής γυναίκας πραγματοποιήθηκε εχθές (8/4) και οι αστυνομικές Αρχές της Μόσχας διενεργούν έρευνα για το περιστατικό.

Από e-radio.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE