Νέες δηλώσεις Βλάνταν Μιλόγεβιτς – Τι είπε για τις φημολογούμενες επαφές για το μέλλον του

Νέες δηλώσεις Βλάνταν Μιλόγεβιτς – Τι είπε για τις φημολογούμενες επαφές για το μέλλον του

Συνέντευξη στον σερβικό Τύπο παραχώρησε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος απέφυγε να αναφερθεί στο μέλλον του και στις φημολογούμενες επαφές με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος τεχνικός μετά την εξαιρετική δουλειά παρέμεινε στον ίδιο δρόμο ως προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, με τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών να κάνουν λόγο για επικείμενη συμφωνία του με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

«Το ποδόσφαιρο είναι show business, τα πάντα μπορούν να γραφτούν. Κάπου υπάρχει αλήθεια και κάπου όχι. Πάντα σέβομαι το συμβόλαιο που υπογράφω με κάποιον. Είμαι προπονητής του Ερυθρού Αστέρα. Η δουλειά του προπονητή είναι απρόβλεπτη. Στην ουσία ανανεώνουμε το συμβόλαιο μετά από κάθε ματς», τόνισε ο 48χρονος προπονητής και πρόσθεσε:

«Κάθε προπονητής θέλει να προπονητής θέλει να κοουτσάρει την εθνική ομάδα της χώρας του. Προσωπικά δεν θέλω να σκέφτομαι την επόμενη δουλειά μου. Δεν κάνω πλάνα, δεν ακολουθώ όνειρα. Ακολουθώ το μονοπάτι μου. Είμαι πλούσιος διότι διαθέτω μια θαυμάσια οικογένεια, φίλους και τον πνευματικό μου πατέρα. Βλέπω τα χρήματα μόνο επιφανειακά. Δεν είναι κάτι σημαντικό για μένα. Δυστυχώς οι άνθρωποι έχουν αντικαταστήσει ηθικές αξίες με τα λεφτά».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.