ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έκρυψαν τα ναρκωτικά κάτω από το μοχλό των ταχυτήτων

ΕΠ. ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Έκρυψαν τα ναρκωτικά κάτω από το μοχλό των ταχυτήτων

Έκρυψαν τα ναρκωτικές κάτω από το μοχλό των ταχυτήτων πιστεύοντας πως οι αστυνομικοί δεν θα τα εντοπιστούν .

Στην σύλληψη δυο νεαρών ανδρών από την Ελλάδα οι οποίοι διαμένουν μόνιμα στην Κύπρο προχώρησε η Αστυνομία τα ξημερώματα της Δευτέρας (09/04).

Συγκεκριμένα, μέλη της Τροχαίας Μόρφου ανέκοψαν όχημα που οδηγούσε 24χρονος με συνοδηγό 22χρονο νεαρό, στην Λεωφόρο Γρήγορο Αυξεντίου στο Ακάκι. Κατά το έλεγχο εντός του οχήματος, εντοπίστηκε σε θήκη ηλεκτρονικού υπολογιστή ένας σπαστήρας με ίχνη κάνναβης ενώ κάτω από το μοχλό των ταχυτήτων, ένα σακουλάκι πράσινο όπου περιέχει 7 γραμμάρια κάνναβης.

Οι δυο νεαροί συνελήφθησαν και ανακρινόμενοι παραδέχθηκαν ότι αγοράσαν μαζί τα ναρκωτικά.

Ακολούθως κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για κλητευθούν αργότερα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE